Revisor på Fyn – din garanti for professionalisme

Mangler du en revisor på Fyn, så er du kommet det rigtige sted hen. Vi har med mange års erfaring opbygget en virksomhed med speciale i, at håndtere jeres regnskaber så I kan håndtere jeres virksomhed.

Vi er effektive og hurtige og kan hjælpe med alt fra kvartalsregnskabet til årsafslutningen. Vi forstår hvad det vil sige at have en travl hverdag hvor regnskaberne er vigtige men ikke skal tage for meget af jeres tid – og det er det vi arbejder ud fra.

Rådgivning og fremsyn

Hos e-revisor.com - din revisor på Fyn bruger vi ikke kun vores erfaring til at revidere regnskaber – vi tænker også skridtet længere frem. Med vores ekspertise kan vi se hvor i virksomheden der kan optimeres eller foretages forandringer, så I kan se resultater på bundlinien.

Det kalder vi strategisk rådgivning – og det er en af spidskompetencerne hos din revisor på Fyn.

En investering der kan betale sig

Vi véd, at de bedste investeringer er dem der kaster noget af sig. Ikke kun et færdigt regnskab – men også viden om hvor der skal sættes ind for at øge virksomhedens resultater. Derfor efterlader vi jer ikke kun med et facit, men også med et indblik i den del af jeres virksomhed som kan indbringe de penge I har investeret i at få os til at revidere regnskabet.

Prioriteringer og løbende dialog

Selvom revision bare er tørre tal, så kan der også i vores branche opstå nødstilfælde. Det kan derfor ske, at vi bliver nødt til at udsætte eller rykke en deadline hvis noget andet er ved at brænde på.

Derfor sørger vi altid for at være i konstant dialog med jer – både for at holde jer underrettet om, hvor langt vi er med jeres opgaver, men også fordi det jo kan være jer der pludselig står og har akut behov for vores hjælp.

16 års erfaring

Vi er ikke en nyoprettet virksomhed der først skal til at finde sine ben. Vi har eksisteret i mere end 16 år, og har fundet præcis den forretningsmodel der fungerer for os.

Vi er en lille, fleksibel organisation der har oprettet en model hvor du får den hjælp du har brug for, og kun betaler for de ydelser og kompetencer du har behov for. Det betyder at vi kan arbejde hurtigt og effektivt – men også at prisen er markant lavere end hos mange store revisionsvirksomheder.

Din revisor på Fyn – med stærke værdier

Som din revisor på Fyn har vi tre vigtige værdier som alt vores arbejde er bygget op omkring; kvalitet, hurtighed og handlekraft. Vælger du at få dine regnskaber revideret hos os, garanterer vi dig for, at du vil blive mødt af et professionelt team der forstår dine behov og tager dem seriøst.

e-revisor.com - din revisor på Fyn

 

Revisor Fyn

→ Kontakt os her

Kontakt os og få aftalt et møde.