Lad e-revisor.com byde ind med en service, der matcher størrelsen af jeres virksomhed.

Den lille virksomhed

Hos e-revisor.com tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker.  Om det er et basisregnskab, så leverer vi det gerne. Vi slækker dog aldrig på kvaliteten på vort arbejde, og slet ikke på vor skatterådgivning. Der er høj kvalitet på skatterådgivningen for alle - ligegyldigt størrelsen på virksomheden. Vi er det oplagte valg, hvad enten du skal bruge revisor til APS, A/S eller IVS.

Den mellemstore virksomhed

Dette er virksomheder, hvor økonomiafdelingen består af ejeren og en ansat bogholder.  Her kommer e-revisor.com tit ind som både revisor for virksomheden og hjælper til bogholderen. Regnskabet og assistancen til bogholderen er kun en del af ydelsen. Vi har altid et skarpt øje på selskabets bundlinje. Vi kigger på hvad der eventuelt strategisk kan gøres i selskabet, for at sætte skub i udviklingen/væksten.

Den store virksomhed

Vi har hos e-revisor.com endnu ikke skulle sige nej til en kunde pga. størrelsen af virksomheden. Den store virksomhed har ofte brug for ”den store pakke”. Vores erfarne revisorer kan altid se og løse eventuelle problemstillinger på stedet. Det er handlekraft, hurtighed og kvalitet.

Kontakt os og få aftalt et møde.