e-revisor.com - mere end en revisor

En revisor skal ikke kun godkende jeres regnskab. En revisor skal også være en medspiller, der har et skarpt øje for jeres bundlinje.

Med e-revisor.com vil du få en revisor, der har et stort drive og sætter en ære i at være din medspiller. Så får du mest ud af dine anstrengelser, for at skabe det bedste økonomiske resultat. Det betyder at du ikke kun får den traditionelle revision, men også værdifuld rådgivning.

Således er regnskabsdelen én ting, men vi sætter os også ind i jeres virksomhed og kigger på, hvor der kan spares eller tjenes ekstra. På den måde kan jeres revisorudgift hurtigt vise sig at være en investering.

Vores erfaring er at de fleste virksomheder tager godt imod vor uformelle, men professionelle stil.

Vi forsøger at gøre op med opfattelsen af, at en revisor er grå, kedelig og et nødvendigt onde. Det skal ikke handle så meget om fortiden, men vi skal se fremad, og se hvad der kan ændres på, for at skabe et bedre regnskab fremadrettet.

Er det mere virksomhedens produkt, der får al fokus og energi, så er det uvurderligt at have en medspiller, der også har det økonomiske for øje. Her vil e-revisor.com være en god investering.

Vi har mere end 16 års erfaring, som revisorer, og har i den periode blandt andet haft ansvar for mindre og mellemstore virksomheder. 

Med e-revisor.com, ønsker vi at skabe det moderne revisionskontor. Et kontor der har fokus på kvalitet, hurtighed og handlekraft.

Vores revisor-filosofi kan beskrives med et enkelt ord: 

KISS – Keep it simple, Stupid.

Der er ingen grund til at gøre tingene ekstra komplicerede med vilje, når man kan få det til at fungere hensigtsmæssigt med den simple teknik.

Således er der mere tid til resultatskabende rådgivning.

e-revisor.com - Dit revisionsfirma i Odense

Kontakt os og få aftalt et møde.