Lad os være din kompetente revisor i Odense, som lader dig fokusere på det du er bedst til

Som din revisor i Odense, leverer vi fagspecifikke løsninger til konkurrencedygtige priser.

Har I så travlt med jeres kerneydelse, at ressourcerne til kvartalsregnskabet eller årsafslutningen mangler?

Med over 16 års erfaring, kan vi som din revisor i Odense være den effektive, hurtige og billige hjælp jeres virksomhed trænger til i en travl hverdag.

→ Kontakt os her

Revision og strategisk rådgivning

Revision skal ikke blot have fokus på et afsluttet kvartal eller kalenderår. Revision skal også tænkes fremadrettet. 

Hos e-revisor, finder du derfor fagkompetencerne der hjælper dig med at planlægge og optimereøkonomien fremadrettet. Du får strategisk rådgivning om økonomien i din virksomhed. Vi er opdaterede på de nyeste regler og giver dig derfor altid opdateret rådgivning.

Handlekraft

Vi gider ikke spilde din tid. Faktisk arbejder vi for, at din udgift til os, skal være en investering, hvor du ender med at tjene pengene hjem igen. Vi knuser ikke kun de tørre tal - men rådgiver om hvor i jeres regnskaber, der kan spares og tjenes.

Hurtighed

Uanset størrelsen på din virksomhed, er det afgørende for os, at du får et hurtigt svar og at dine opgaver løses til den aftalte deadline.

Du vil ikke opleve kompromis med kvaliteten og derfor kan du naturligvis komme ud for, at en deadline må skubbes. Det vil du i givet fald blive informeret om i god tid, da vi igennem vores erfaring, kan se når ‘tampen brænder’.

Kvalitet og ydmyghed

Vi er et lille firma, uden det store apparat. Det er din fordel, fordi du oplever en mere effektiv, hurtigere og ikke mindst billigere rådgivning. Med os har du adgang til økonomisk viden. Du betaler kun for de specielle ydelser de gange du har brug for dem.

Med over 16 års erfaring i Odense og Danmark, tør vi godt sige, at vi er super dygtige.

Det til trods, vil der altid være noget man ikke ved og i sådanne tilfælde, forsøger vi ikke at være noget vi ikke er. Så snart vi kommer i tvivl, søger vi svar via et samarbejde med eksterne samarbejdspartnere. De er vores adgang til kvalificeret hjælp og din sikring af kvalitet til enhver tid.

Vi gør revision forståeligt for dig

Begreber som lønsumsafgift, postering, debit, kredit og årsafslutning kan for mange blive uoverskuelige. Det er helt forståeligt og derfor kan du lade os gøre det, vi er gode til, mens du fokuserer på din kernekompetence.

Vi klæder dig på i løbet af processen, og sikrer at du på forståelig vis, får forklaret løsninger og muligheder.

Hvem er vi?

Som din revisor i Odense, kan du forvente en klar revisor filosofi. 

Vores værdier kvalitethurtighed og handlekraft tager alle udgangspunkt i den simple, men ikke desto mindre effektive filosofi KISS, der står for Keep It Simple Stupid. KISS er vores eget interne motto, der hele tiden husker os på, ikke at overkomplicere tingene.

Vi holder overblikket fra helikopteren, så opgaven bliver lettere at udføre.

e-revisor.com - din revisor i Odense

 

Revisor Odense

Kontakt os og få aftalt et møde.