Revision med øje for speciallovgivningen for advokater

Revision med øje for speciallovgivningen for advokater

Advokatbranchen skiller sig ud fra de fleste andre brancher ved at være underlagt speciallovgivning. En del af den speciallovgivning involverer, at en revisor skal afgive klientkontoerklæring én gang årligt. Hos e-revisor har vi et team af revisorer specialiserede i netop den lovgivning, der omslutter advokatbranchen, og som adskiller sig fra gængs revision. 

Trygt parløb

Uanset om det er i selskabsform eller som selvstændig virksomhed, spiller en revisor en afgørende rolle for en advokatvirksomhed. For at sikre, at lovgivningen og retningslinjerne overholdes, skal man have et indgående kendskab til både branchen og lovgivningen. Med et revisor team fra e-revisor i ryggen kan I trygt fokusere på jeres advokatvirksomhed, imens vi sørger for at revision og bogføring foregår korrekt.

Konkurrencedygtig optimering

Udover store faglige kompetencer indenfor revision i henhold til speciallovgivningen, så tilbyder vi også sparring og vejledning i forhold til optimering af forretningen. For at sikre den stærkeste og mest konkurrencedygtige forretning, er det nødvendigt at have øje for uudnyttede muligheder hele vejen rundt.

Med et fremadsynet team fra e-revisor på sidelinjen ligges der samtidig løbende en plan for virksomhedsskatteordningen der sikrer, at I får de optimale skattemæssige forhold.

Kvalitet, hurtighed, handlekraft

Hos e-revisor har vi tre værdier, der går igen i alt hvad vi gør. Kvalitet, hurtighed og handlekraft. Med de værdier i ryggen, går vi professionelt til enhver opgave – uanset opgavens omfang.

 

I en branche som advokatbranchen der er underlagt så anderledes love og retningslinjer, er det altafgørende for os, at vi har kvalificerede samarbejdspartnere lige ved hånden. Vi samarbejder derfor med både Faglig Afdeling A/S og TimeTax A/S, som vi gør brug af ved tvivlsspørgsmål.

Det er jeres garanti for, at ingen opgave er for kompliceret til at vi kan løse den, uanset om det er internt i e-revisor teamet eller med support fra vores samarbejdspartnere.

Tid er penge – og tillid

Vi ved hvor afgørende tid er når en virksomhed skal køre på skinner og jeres kunder skal få oplevelsen af god service. Vi bestræber os derfor altid på, at løse jeres opgaver så hurtigt som muligt – uanset hvor stor eller lille problemstillingen er.

Indimellem er det en lille detalje der spænder ben for noget større – og i en sådan situation sætter vi alle sejl ind på at finde en løsning hurtigst muligt. Ligesom jeres kunder sætter pris på at få hurtig og præcis rådgivning og bistand, arbejder vi ud fra den præmis, at I gør det samme.

Tæt samarbejde

I et samarbejde med e-revisor får I et professionelt og kompetent team der ikke kun forstår den lovgivning I arbejder under, men også den branche I er en del af. Hvis I vil høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde i et samarbejde, så kontakt os endelig for et uforpligtende møde.

Kontakt os og få aftalt et møde.