Revision for tandlæger

Hos e-revisor er vi specialiserede i lige præcis de problemstillinger og udfordringer du som tandlæge støder på, når regnskabet skal gøres op.

Ejerskifte, værdiansættelse, klinikanalyser – alt sammen problemstillinger man som praktiserende tandlæge kan komme ud for. Hos e-revisor kan vi hjælpe dig med at komme trygt og sikkert igennem det hele. Ingen opgaver er for store og ingen for små.

Udover almindelig bogføring og revision er vi specialiserede i lige præcis de sager der tit lander på en tandlæges bord, og som skal løses med nøjagtighed og præcision for at sikre klinikkens økonomiske fundament.

Tillid og tryghed

Ligesom relationen mellem en tandlæge og hans patient i høj grad er baseret på tillid, så er det samme tilfældet mellem en revisor og hans klient. Vi sætter en stor ære i, at tage hånd om den økonomiske del af virksomheden på en måde, hvor du med ro i maven kan læne dig tilbage i stolen.

Uanset om der er tale om en nystartet klinik, en veletableret forretning eller et generationsskifte, så har vi kompetencerne til at hjælpe dig trygt igennem stort som småt.

Ingen huller

Vi løser ikke bare de opgaver der bliver placeret foran os, men ser sideløbende jeres virksomhed efter i sømmene og tjekker for huller. Eller med andre ord, analyserer driften og potentialet for vækst og økonomisk styrkelse.

Med mere end 16 års erfaring véd vi hvor vi skal lede for at finde svar, og har samtidig overblik og overskud til at se nye muligheder for virksomhedens økonomiske fremtid. 

Branchekendskab

Hos e-revisor arbejder vi ud fra den præmis, at vi skal kende den branche tallene og regnskabet er en del af, for at kunne levere den bedste ydelse. Derfor bruger vi tid og ressourcer på at have fingeren på pulsen – ikke bare på sundhedsområdet, men i særdeleshed også på tandlægebranchen.

Vi ser tendenserne, udfordringerne, succeserne og fiaskoerne, og inddrager alt dette i vores rådgivning af dig og din klinik. 

Teknik og værdier

Vores værdier ligger til grund for den teknik vores revisionsarbejde er bygget op omkring. Der er ingen grund til at gøre ting mere komplicerede end nødvendigt. Den påstand afspejler sig i, at vi benytter metoder der er simple men præcise – og som giver et grundigt og værdifuldt resultat.

Vores erfaring viser, at et resultat af dette er, at vores klienter føler sig mere fortrolige med det arbejde vi udfører for dem. Hvilken virksomhedsejer vil ikke gerne have et nogenlunde overblik over hvad der sker med økonomien i virksomheden – også den del han har andre til at hjælpe med?

På det punkt er tandlæger ikke anderledes end alle andre virksomhedsejere. Vi ser derfor frem til at kunne hjælpe og rådgive dig igennem din kliniks økonomiske opgaver - med dig på sidelinien.

 

Kontakt os og få aftalt et møde.