Revision for praktiserende læger og øvrige speciallæger

Udfordringerne kan være mange når man som praktiserende læge eller anden form for speciallæge skal finde hoved og hale i køb og salg af praksis, goodwill og optimering af formuen – samt den daglige revision og bogføring.

En branche i forandring

Hos e-revisor har vi specialiseret os i at yde rådgivning og revision til sundhedsbranchen. Her er læger ingen undtagelse. I en tid hvor branchen er under stor udvikling, oplever vi hvordan praktiserende læger og andre speciallæger har brug for professionel assistance til store såvel som små opgaver. 

Antallet af praktiserende læger er faldende, og mange læger tæt på pensionsalderen oplever store udfordringer i forbindelse med salg af praksis. Hos e-revisor har vi sat os grundigt ind i lovgivningen, det politiske spil og den udvikling som branchen gennemgår. Dermed kan vi yde den bedste og mest professionelle hjælp i situationer som disse.

Det primære fokus

En lægepraksis har ligesom mange andre virksomheder et primært fokus der ligger langt fra økonomi og revision. For at praktiserende læger og andre speciallæger kan have patienten i fokus, er der nødt til at være styr på økonomien. Årsafslutninger, bogføring og andre regnskabsopgaver skal håndteres professionelt og grundigt uden at der gås på kompromis med praksissens formål; patienterne.

 

Ved at overlade dette, eller dele af det, til e-revisor, får du mere end 16 års erfaring indenfor revision og rådgivning. Du får et fleksibelt og kompetent team der tager dig og din praksis seriøst. Vi holder os løbende opdaterede på alt fra lovgivning til tendenser i branchen, så du trygt kan stole på, at vi håndterer din praksis’ interesser bedst muligt.

Professionel revision er en langsigtet investering

Et samarbejde med e-revisor er en investering i din praksis her og nu, men bestemt også på den lange bane. For at stille dig selv stærkest den dag du står overfor et salg af praksis, er det afgørende at økonomien er sund og løbende optimeres i forhold til markedet og den præcise situation netop du står i. Ikke to praksisser er ens, og med et team fra e-revisor i ryggen er du sikker på, at der hele tiden tænkes ét skridt fremad.

Loyal og professionel sparring

Hos e-revisor er vi af den opfattelse, at revision skal indebære loyal og professionel sparring for at være rigtig værdifuld. Vi ser med andre ord ikke kun på de tal der ligger foran os, men dykker også ned i regnskabet og den generelle drift af praksissen, steder hvor vi med vores erfaring ved, at der potentielt kan optimeres og forbedres.

Vi betragter det som vores fineste opgave at give dig en oplevelse af, altid at kunne række ud til os når du har brug for vejledning og sparring.

Kontakt os og få aftalt et møde.